This site uses cookies to improve your experience and to provide services and advertising. By continuing to browse, you agree to the use of cookies described in our Cookies Policy. You may change your settings at any time but this may impact on the functionality of the site. To learn more see our Cookies Policy.
OK
Dublin: 10 °C Thursday 21 March, 2019
Advertisement

13 inspired solutions to highly unusual life problems

Genius or insanity?

WHY FIX OR buy things, when you can MacGyver it.

When faced with these problems, this lot asked themselves, “what would MacGyver do?”

Not any of this, anyway.

1. Problem: You have a cola addiction and no way of getting across the river

Solution:

1 Source: Panah Rad

2. You keep dropping the soap in the shower and you’re banned from driving after being caught on your phone

Solution:

10177333_236917963163320_1479621026_n

3. Your wok keeps splashing hot oil at you after a hard day breaking up hostile, dangerous riots

Solution:

JqLqKux Source: Imgur

4. You can’t distribute smores fast enough for everyone at your garden party

Solution:

54442-Smores-On-A-Rake

5. You’re getting weak, but can’t afford gym membership because you spent it all on a sweet-ass monster truck

Solution:

xhomemade-home-gym.jpeg.pagespeed.ic.BY3tQU6juv

6. Your basketball hoop is missing and your girlfriend won’t stop arguing with you

Solution:

new-basketball-hoop Source: 3ir.net

7. Coffee keeps spilling in your car, and basically, your car is a heap of junk

Solution:

there_i_fixed_it Source: Blogwilleatitself

8. Your plug is broken, and you’re a complete idiot

Solution:

10004074_235296243325492_534738485_n Source: WeMacGyverIt

9. The knobs in your car are screwed and you won a lifetime supply of locking pliers you have no idea what to do with

Solution:

1939841_235028816685568_1161572489_n Source: WeMacGyverIt

10. Your shaver broke and you only have four cent to your name

Solution:

1975043_235003070021476_1692280877_n Source: WeMacGyverIt

11. You find barbers awkward and your only friend is technology

Solution:

1511730_234782500043533_747846507_n Source: WeMacGyverIt

12. You’re trapped upstairs and have a sudden itch to absorb a spill on the pavement. Only one problem, you’ve no mop!

Solution:

laziness-is-a-skill-03 Source: TheChive

13. You want to make Suklaamousse after a long day of putting up shelves but there’s NO WHISK

Solution:

1907604_10152708796424989_5212154435981133586_n Source: Matias Gregorutti

This is all you need to be MacGyver… we promise>

25 people who said ‘Uh… close enough’>

  • Share on Facebook
  • Email this article
  •  

About the author:

Read next:

COMMENTS (46)