This site uses cookies to improve your experience and to provide services and advertising. By continuing to browse, you agree to the use of cookies described in our Cookies Policy. You may change your settings at any time but this may impact on the functionality of the site. To learn more see our Cookies Policy.
OK
Dublin: 9 °C Friday 29 May, 2020
Advertisement

11 ingenious solutions to your first world lunch problems

WHY aren’t these things standard practice?

EATING IS SO hard. It’s like some obstacles are purposely put there to stop us enjoying it.

But worry not. Have a problem? Somebody out there has found a solution.

1. Problem: Your organic cream-cheese and onion bagel gets squished in your bag

348s Source: Yelp

Solution: Nick an old CD-ROM stack from the office supplies and enjoy plump doughy carbs all year round

d0Lti Source: Imgur

2. You aren’t sure when enough pizza is enough

 

pugpeez

Solution: Allow this ingenious paper plate to be your guiding light.

pnZ9AQ1 Source: Imgur

3. You’re on the Special K diet but your flakes go soggy in the milk before you can finish

tumblr_n2dd5bliQZ1rfwfq9o1_1280 Source: Unpopular Opinions

Solution: Double bowl that rice and wheat. Can also apply to biscuit dilemmas.

doublebowl Source: Imgur

4. You bought too much fast food to carry and the bags have NO HANDLES and spill all the chips

mcd_bag Source: PerezFox

Solution: This piece of cardboard that deserves a Nobel peace prize for serving its purpose in life and so much more.

2KFQtGl Source: Imgur

5. You get up from your seat for FIVE minutes in the canteen or kitchen and some absolute vulture attacks

ZpIw6WC

Solution: Leave a mess, without leaving a mess. Being known as the office pig is better than having to bring your lunch elsewhere.

ilWVQ Source: Imgur

6. You have to eat at your keyboard and it’s now an abomination. A food graveyard. A place where hope and hygiene go to die

dirty_keyboard1-500x375 Source: Cleanusa

Solution: A keyboard NAPKIN of course. Take our money, all of it.

The-Keyboard-Napkin_2 Source: Techdigest

7. You got a big pizza but you have to keep that box upright and it’s ridiculously awkward

MHjadRR Source: Zigloof

Solution: Campaign for every single pizza place in Ireland to supply these.

The bags we got from a pizza shop are missing their corners (rather ingenuous really) - Imgur Source: Imgur

There’s much to be learned here. We could write a thesis on the art of convenient pizza consumption.

vWGTHt1

8. It’s raining, you just bought a coffee, and now you must juggle like you’ve never juggled before to avoid spilling it on your beige chinos

large Source: Amazon

Solution: The coffee-holder brolly. Look and FEEL cool as you dash around with this fashion-forward gem.

Umbrella-with-Coffee-Cup-Handle_1 Source: Likecool

Or simply obtain a splash stick to avoid a traumatising coffee puddle on the lid.

A Blessing Source: shannahhayley

9. You bought a fancy lunch to have at your desk but there’s no more clean cutlery left

anigif_original-11406-1395760348-10

Solution: Dig in with your hands, or purchase these inspired pen-lids to be the envy of all your workmates.

Dd7EfIV Source: Imgur

10. Your co-workers keep robbing your lunch because it looks so nice

saddesklunch1 Source: Sad Desk Lunch

Solution: Mouldy bags. They won’t suspect a thing.

Genius - Imgur Source: Imgur

11. Your face when eating large, messy, masses of drippy gooey food is not as appealing as you’d like

13-ribs

Solution: A napkin with a delicate little clean face on it is your only saviour here, you animal.

N3AaPKL Source: Imgur

17 wonderful inventions to solve all your first world problems>

9 futuristic inventions we were promised but never got>

  • Share on Facebook
  • Email this article
  •  

About the author:

Read next:

COMMENTS (18)